Arbeidsrevalidatie

“We zijn continue op de hoogte gehouden betreffende de vorderingen van onze werknemer. Hierdoor hebben we goed inzicht gekregen in de klachten en het tijdspad van herstel.” Frank

Een zieke medewerker kost u gemiddeld zo’n € 250,- per dag. Daarbij komen nog de extra premie- en loondoorbetalingskosten wanneer uw werknemer niet herstelt en de WIA in gaat. Niet te vergeten wat het betekent voor de rest van het team als er een collega (langdurig) uitvalt. Hoe makkelijk is deze collega te vervangen?

Chronische Rug-, Nek-, of Bekkenproblemen zullen altijd een meer dimensionale aanpak nodig hebben. Het is nooit “gewoon een rugklacht”. Rugsupport heeft een multidisciplinair team dat gespecialiseerd is op het gebied van arbeidsrevalidatie gericht op wervelkolomproblematiek.

Rugsupport helpt uw medewerkers in het continueren van het arbeidsproces of re-integreren in het geval van ziekteverzuim. Met u als werkgever bespreken wij uw wensen en met de medewerker werken wij aan het voorkomen of oplossen van gezondheidsproblemen en  ondersteuning bij re-integratie.

Waarom werkgevers kiezen voor Rugsupport:

  • Rugsupport is volledig gespecialiseerd in de behandeling van rug-, nek-, en bekkenklachten: van preventie tot aan post-revalidatie.
  • Een multidisciplinair team dat samenwerkt en continu in overleg is om de beste zorg te leveren.
  • Er wordt gebruik gemaakt van de meest geavanceerde test-, meet-, en trainingsapparatuur om het meest optimale resultaat te bereiken (David Spine Concept).
  • Er vind overleg plaats tussen Rugsupport en u als werkgever zodat u steeds op de hoogte blijft van de vorderingen van uw medewerker.