Kosten

Kosten

RugSupport heeft er bewust voor gekozen om géén contracten af te sluiten met zorgverzekeraars. Indien wij een contract tekenen met een zorgverzekeraar moeten wij namelijk voldoen aan vele eisen op gebied van onder meer administratieve verplichtingen en beleidsvoering. Eisen die niets te maken hebben met de kwaliteit van de geleverde zorg. Vanzelfsprekend voldoet onze praktijk wel aan de wettelijke verplichtingen die vanuit de overheid voorgeschreven zijn.

Voordelen van contractvrij werken.
Door contractvrij te werken gaat er geen onnodige tijd zitten in administratieve verplichtingen. Hierdoor kunnen wij de gehele behandeltijd besteden aan jou als persoon, en jouw revalidatie. 
Door het niet tekenen van contracten kunnen we dus het beste programma op maat realiseren voor onze patiënten en daardoor de best mogelijke (kwaliteit)zorg leveren.

Worden de behandelingen dan wel vergoed?
Of je de behandeling(en) volledig of gedeeltelijk vergoed krijgt is afhankelijk van je aanvullende verzekering. De factuur, die je van ons krijgt, kun je indienen bij de zorgverzekeraar. De verzekeraar betaalt, afhankelijk van je verzekering, het bedrag volledig of gedeeltelijk terug.

Per zorgverzekeraar kunnen de maximumaantal behandelingen of het maximumbedrag verschillen. Bekijk daarom voorafgaand goed hoe de vergoeding in uw polis is opgenomen, of neem contact op met uw zorgverzekeraar, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. 

Hieronder vind je een overzicht van alle diensten en vergoedingen van Trajecten van Rugsupport B.V.

- Rug- Nek revalidatie 3 maanden € 589,00
- Rug- Nek (medisch) Fitness 3 maanden € 69,95 p.m.
- Rug- Nek (medisch) Fitness 6 maanden € 64.95 p.m.
- Rug- Nek (medisch) Fitness 12 maanden € 59,95 p.m.

 

Rug- nekrevalidatie 

Rug- en nekrevalidatie vindt uitsluitend plaats onder begeleiding van paramedici. 

Rug- Nek (medisch) Fitness

Rugsuport biedt medische fitness abonnementen aan. Om in aanmerking te komen voor deze onderhoudstrajecten dien je te voldoen aan het volgende;

  • In het verleden een traject te hebben doorlopen van Rugsupport en/of,
  • Langer dan 3 maanden aanhoudende (chronische) pijnklachten te hebben en/of,
  • Een revalidatietraject te hebben gehad in de voorgeschiedenis en/of, 
  • Behandeld door verschillende paramedici (Rugsupport/ extern) zonder gewenst resultaat.

Deze doelgroep(en) kunnen komen trainen op de David Spine apparatuur. Hierbij kunnen zij tevens gebruik maken van, indien gewenst, de expertises van Rugsupport.